سیستم نسخه الکترونیکی هیچگاه قطع نبوده، داروخانهها بهانه میآورند
[ad_1]
سالمخبر: داروخانه هایی که ادعا می کنند که سیستم برای دریافت نسخه الکترونیکی سازمان تامین اجتماعی قطع است، این بهانه را برای عدم اجرای طرح دارویار می آورند، چرا که در هزینه های آنها اثرگذار بوده است،
سید میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در بازدید رئیس کمیته سلامت الکترونیک و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس طی سخنانی در خصوص نحوه اجرای نسخه الکترونیک از سوی این سازمان افزود: وقتی بنده برای فعالیت در این سمت وارد این سازمان شدم، نسخه الکترونیک بین 45 تا 60 درصد پیاده سازی شده بود، اما امروز بیش از 90 درصد اجرا شده است که پایداری آن در حد صددرصد است.
وی یادآور شد: داروخانه ها به بهانه عدم اجرای طرح دارویار قطعی این سیستم را بهانه میکنند چرا که در هزینه های آنها اثرگذار بوده است، ضمن اینکه باید به این نکته اشاره کنم که ما تنها یک روز در اسفندماه به طور واقعی با این بحران مواجه شدیم، بنابراین بنده به دنبال پیگیریهای دفتر رئیس جمهور، به منظور بررسی علل بروز این مشکل از داروخانه های 29 فروردین و 13 آبان بازدید کردم و مشخص شد ما در همان روز نزدیک به 400 هزار نسخه دریافت کرده بودیم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی افزود: اجرای طرح دارویار زمینه مهم حوزه خدمات دارویی است، ضمن اینکه ما برای پرداخت مابه التفاوت این طرح مبلغ 3500 میلیارد به داروخانه ها بدهی داریم، چرا که دولت بدهی این بخش را تسویه نکرده است و همین موضوع باعث افزایش پرداخت از جیب مردم شده است.
موسوی تصریح کرد: ما به طور متوسط روزانه بالغ بر یک میلیون و 200 هزار خدمات سرپایی و 13 هزار خدمات بستری چه در حوزه درمان مستقیم و چه غیرمستقیم ارائه می دهیم. همچنین اجرای تبصره 17 از تکالیفمان است که حتما در این زمینه پاسخگو هستیم.
وی خاطرنشان کرد: کدینگ دارویی مربوط به سازمان تامین اجتماعی نیست و سازمان غذا و دارو باید آن را اعلام کند تا ما بارگذاری کنیم، ضمن اینکه متولی یکپارچگی و حاکمیت داده های سلامت نیز وزارت بهداشت و درمان است که باید در این زمینه پاسخگو باشد./خانه ملت
[ad_2]
Source link